Stampin' Up!

Sinds Juni 2016 ben ik Onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice.
Stampin' Up! is een Amerikaans merk welke exclusieve materialen op de markt brengt via Direct Sales. Dit houd in dat de artikelen niet in de winkels verkrijgbaar zijn. Producten zijn alleen op party's of online verkrijgbaar via een Demonstratrice.

Als Onafhankelijk Demonstratrice ben ik u graag van dienst! U kunt bij mij terecht voor een divers aanbod aan workshops en andere party's. Wilt u graag eens individueel kennis maken met de producten? Neem gerust contact met mij op, dan kunnen we een afspraak inplannen.

** Het volledige actuele workshop aanbod kunt u vinden op mijn pagina Workshops. Je kunt hier per periode bekijken, welke workshops ik organiseer **

De diverse workshops / Party's
Stampin' Up! Party / Make& Take
Als u samen met een aantal collega's, vriendinnen een gezellige avond wilt hebben en tegelijk ook creatieve materialen wilt kopen, kunt u altijd een party plannen. Op een party zullen we een klein projectje maken, waarbij ik verschillende materialen zal laten zien door middel van een demonstratie. Alle party deelnemers kunnen de catalogus bekijken en eventueel materialen bestellen. Een party duurt gemiddeld 2 uur. Ik zal er naar streven om de kosten voor een party/Make&Take betaalbaar en kleinschalig te houden. Het hosten van een party is interessant wanneer u deze zelf organiseert. Bij een verkoop omzet van €200.- kun je al voor €20.- stempels of andere Stampin' Up! materialen uitzoeken.

Workshop
Je kunt een workshop boeken bij Creative-by-Deborah, als u bijvoorbeeld gedurende een dagdeel creatief wilt bezig zijn samen met een x aantal vriendinnen. Als u een workshop boekt ik samen met u de wensen door voor de workshop. Welk thema?, Wat voor een soort project?, Welk dagdeel?, Tijden en dergelijke. Aan de workshop zitten kosten verbonden, maar al vanaf €7.50 kunt u een workshop boeken. De prijs is afhankelijk van de materialen welke tijdens de workshop gebruikt zullen worden.

Individuele workshop * 1 op 1 *Bent u de enige in uw kring wie graag creatief bezig is? Dan kunt u bij Creative-by-Deborah ook een Individuele workshop 1 op 1 boeken. Of simpelweg omdat u geen zin heeft om een gehele party thuis te organiseren. U kunt zo op een rustige manier kennis maken met de producten van Stampin' Up!.

Heeft u zelf interesse om Onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice te worden? Hiervoor is de Individuele workshop 1 op 1 ook ideaal. Hierin kunnen wij gezamenlijk kijken naar de opties... Hierin krijgt u meer informatie over Stampin' Up! en alles wat er komt kijken bij het Demonstratrice zijn. 

Bent u door het lezen van alle informatie enthousiast geraakt. En wilt u graag kennis maken met de producten van Stampin' Up! Maak dan vandaag nog een afspraak voor een workshop avond of Stampin' Up! party incl. Make & Take.

Wilt u zich opgeven voor een workshop of heeft u vragen over het aanbod. Alles is mogelijk bij Creative by Deborah, mail gerust al uw wensen door naar:
creative.by.deborah@gmail.com

Creatieve groeten,
Deborah

Geen opmerkingen: